Loading...
Vacature Junior Dossierbeheerder Origineel 2023-05-17T14:26:42+00:00

Functie

We zijn op zoek naar een enthousiaste en gedreven Klantverantwoordelijke om ons dynamische team te versterken. Ben je gepassioneerd door accountancy & tax en wil je graag een rol spelen waar je volop de kans krijgt om je potentieel te benutten? Dan willen we heel graag met jou in gesprek gaan!

Als Klantverantwoordelijke word je het eerste aanspreekpunt voor ondernemers. Je beheert hun boekhouding en administratie, en ondersteunt hen bij fiscale verplichtingen en vragen. Je krijgt je eigen klantenportfolio toegewezen, waarbij je alles regelt van het initiële kennismakingsgesprek tot het opstellen van jaarrekeningen en het bieden van doorlopende ondersteuning.

Profiel

In ons sterk gedigitaliseerd kantoor krijg je de kans om actief bij te dragen aan onze groei en efficiëntie. Je wordt aangemoedigd en ondersteund om nieuwe vaardigheden te leren en initiatief te nemen. We zoeken iemand met minimaal een bachelor in Accountancy & Fiscaliteit en minstens drie jaar ervaring als dossierbeheerder (A-Y). We waarderen mensen die zelfstandig oplossingen kunnen zoeken, initiatief nemen en een voortdurende willen bijleren en groeien. Lidmaatschap van ITAA is zeker een pluspunt, maar niet vereist.

Aanbod

Bij Kantoor Dewulf kun je rekenen op een competitief jaarsalaris van €40.000 – €55.000, afhankelijk van je opleiding, ervaring en vaardigheden. Daarnaast geniet je van een breed scala aan extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, eco-cheques, smartphone met abonnement, laptop, sportbudget, groeps- en hospitalisatieverzekering, … We bieden je ook een jaarlijks opleidingsbudget, omdat we het belangrijk vinden dat onze mensen blijven leren. Ons loonbeleid is transparant en je krijgt jaarlijks de kans om jouw voorwaarden te evalueren en bespreken. Bovendien zijn onze werktijden flexibel en is thuiswerken zeker mogelijk.

Ons kantoor, gevestigd in Brugge, behoort tot de top op het gebied van digitalisering en automatisering. We zijn trots op onze open en transparante bedrijfscultuur en ons enthousiast team. Bij ons wordt iedereen betrokken bij de groei van het kantoor en wordt initiatief aangemoedigd. We hebben een vlakke organisatiestructuur waarbij iedereen verantwoordelijkheid draagt voor zichzelf en het team.

Hoe solliciteren?

Klinkt dit als de perfecte uitdaging voor jou? Sluit je dan aan bij ons jonge, hechte team in een kantoor dat volop in groei is. We kijken ernaar uit om van je te horen!

Stuur jouw CV en motivatiebrief naar info@kantoordewulf.be

Tot binnenkort!