Loading...
Rapporteringsmodule 2017-06-29T17:30:17+00:00

Probeer gratis onze online rapporteringsmodule en ontdek wat het voor jou kan betekenen.

Log hieronder in met volgende gegevens:

Gebruiker: demo@kantoordewulf.be
Wachtwoord: demodossier


rapporten silverfin

Na inloggen krijg je dit menu te zien. Rechts zie je de rapporten die voor jouw dossier beschikbaar zijn en die volledig op maat worden gemaakt. Bij wijze van voorbeeld werden er voor het demodossier twee rapporten aangemaakt. Klik op rapporten.


opties silverfin

Klik daarna op een van de beschikbare rapporten


Opvolging budget

rapporteringsmodule

In kolom “actual” zie je de werkelijke cijfers, in kolom “budget” de gebudgetteerde cijfers. In de derde kolom zie je de verhouding tussen het budget en de werkelijkheid.


Tussentijds resultaat

rapporteringsmodule silverfin

In de eerste kolom zie je het resultaat voor een bepaalde periode (bijvoorbeeld 1ste kwartaal van 2016), en daarnaast het procentueel aandeel ten opzichte van de omzet. In de tweede kolom zie je het resultaat van dezelfde periode van vorig jaar (bijvoorbeeld 1ste kwartaal van 2015). In de derde kolom wordt de evolutie weergegeven in een percentage.


De rapporten zijn interactief

Bovenaan de kolom kan je de periode aanpassen (bijvoorbeeld Q2 2016 is het 2de kwartaal van 2016).

De rubrieken zijn openklapbaar. Wanneer je bijvoorbeeld klikt op “diensten en diverse goederen” wordt deze opgengeklapt zodat de subrubrieken verschijnen. Ook deze subrubrieken in de rapporteringsmodule kan je aanklikken om bijvoorbeeld te kijken welke kosten zijn opgenomen onder de subrubriek autokosten.

Wanneer je klikt op een bepaald bedrag zie je de evolutie van een kost of rubriek over de verschillende periodes in grafiekvorm.

Heb je een vraag of probleem? We helpen je graag verder!

Contacteer ons