De digitalisatie bij Kantoor Dewulf

Bij Kantoor Dewulf streven we naar een volledige digitalisatie. De papieren dossiers vallen weg en het archief wordt steeds meer digitaal. Wij raden de klanten telkens aan om ons wekelijks de documenten te bezorgen. Op die manier blijft de boekhouding up-to-date. Om dit proces vlot te laten verlopen, hebben we een samenwerking met enkele hulptools en –software zoals Billtobox en Facturalia.

Billtobox

Billtobox is een online portaal dat enorm veel hulp kan bieden tijdens het bijhouden van facturen en betalingen. Het platform houdt automatisch een archief bij van een wettelijk termijn van 7 jaar. De administratie van de onderneming kan volledig digitaal beheerd en opgevolgd worden door onder andere:

  • Facturen en bonnetjes te scannen met de app;
  • Verkoopfacturen maken en versturen via het online platform;
  • Alle documenten op één centrale plaats beheren waar ze altijd en overal beschikbaar zijn;
  • Al je documenten automatisch digitaal delen met ons;
  • Betalingen uitvoeren & jouw digitale afschriften ontvangen.

 

Je kan ook kiezen voor een uitgebreide versie. Daar kunnen onder andere offertes in opgemaakt worden en een specifieke lay-out gebruikt worden voor het opmaken van verkoopfacturen.

Meer informatie? Twijfel niet deze Webinar te volgen: https://vimeo.com/522882176/00fe5f7899

Via Kantoor Dewulf kan er genoten worden van het kortingstarief (natuurlijk ook aftrekbaar in de boekhouding) ten bedrage van €49,- per jaar. Interesse? Geef ons zeker een seintje, dan kunnen wij dit opstarten. Gelieve jezelf nog niet te registeren, want dan zal er niet aan het voordeliger tarief gefactureerd worden.

Facturalia

Kantoor Dewulf werkt voortaan ook samen met Facturalia. Dankzij deze samenwerking kan je, als klant, gebruik maken van deze tool om op een zeer eenvoudige manier facturen en offertes op te maken, te verzenden en op te volgen.

Voor meer informatie over het gebruik en de prijzen kan je terecht bij info@kantoordewulf.be.

Gebruikers kunnen zich aanmelden via https://factuur.kantoordewulf.be/ .

Dit filmpje kan nieuwe gebruikers snel op weg helpen: klik hier

2022-03-25T11:40:28+00:00 maart 24th, 2022|Financial|0 Comments